Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Οι λαθρομετανάστες είναι καλός "βραχίονας", για να υποτάσσονται οι λαοί.

Οι Έλληνες εργάτες πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα αντιδράσουν στην κατάληψη της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες.

Η συμμορία που κυβερνά έχει συμφέρον να ελέγχει τους Έλληνες και οι λαθρομετανάστες είναι καλός "βραχίονας", για να υποτάσσονται οι λαοί. η εισαγωγή λαθρομεταναστών από τρίτες χώρες, φαίνεται ότι αποτελεί μια λύση και για τα κόμματα της λεγόμενης Αριστεράς αλλά και για το μεταπρατικό ελληνικό κεφάλαιο. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι σύγχρονοι Έλληνες κεφαλαιοκράτες έχουν αριστερό παρελθόν.

ο Ένγκελς αναφέρει για τους λαθρομετανάστες τα εξής: Αυτοί οι άνθρωποι, που μεγάλωσαν σχεδόν χωρίς πολιτισμό, εξοικειωμένοι απ’ την νεαρή τους ηλικία σε κάθε είδους στερήσεις, απελέκητοι, αχαλίνωτοι και αδιάφοροι για το μέλλον, φέρνουν όλες τις βάναυσες συνήθειές τους.

(Το αγγλικό κείμενο υπάρχει εδώ)
 
Συνεπώς, όσοι προσπαθούν να αλιεύσουν ψηφοφόρους μέσα στους εξαθλιωμένους παρίες της Αφρικής και της Ασίας, ουσιαστικά ρίχνουν νερό στο μύλο του κεφαλαίου ενάντια στο οποίο υποτίθεται αγωνίζονται. και επιδιώκουν συνειδητά και αυτοί την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Η στάση των σάπιων αριστερών κομμάτων απέναντι στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι "προϊόν" κατόπιν παραγγελίας των ανθελληνικών κέντρων και όχι ιδεολογική άποψη. Ιδεολογικά θα έπρεπε τα αριστερά κόμματα να είναι ο χειρότερος και πιο βίαιος εχθρός των λαθρομεταναστών.

Οι Έλληνες εργάτες, είναι οι μόνοι που απειλούνται 
απευθείας με αφανισμό εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών.

Γιατί;
Γιατί οι μετανάστες, είναι "θανατηφόροι" για την τοπική εργατική τάξη. Δεν είναι μόνον άμεση η απειλή, επειδή διεκδικούν τις δικές της θέσεις εργασίας. Απειλούν με τις φλέγουσες ανάγκες τους τα "κεκτημένα" της εργατικής τάξης. Απειλούν με την αγωνία τους για επιβίωση τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και την ντόπια εργατική δύναμη.

Άρα οι Έλληνες εργάτες πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα αντιδράσουν στην κατάληψη της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες.

Οι ταξικοί "εχθροί" των ανθελληνικών αριστερών κομμάτων 
όχι μόνον δεν έχουν ζημιές, αλλά αντίθετα έχουν κέρδη. Μεγάλα κέρδη. 
Έχουν κέρδη από την λαθρομετανάστευση, όταν μπορούν με μέσον τους λαθρομετανάστες να απειλούν και να εκβιάζουν τους εργάτες τους.

Όταν μπορούν να τους απειλούν με απολύσεις, έχοντας ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο "διψάει" για δουλειά, έστω και σε συνθήκες εργασιακού Μεσαίωνα.

Αυτή η διαθεσιμότητα, ακόμα κι όταν δεν τίθεται σε χρήση, βυθίζει τους εργάτες σ' αυτόν τον "Μεσαίωνα".

 Φυσικά όλη αυτή την καταστροφή της Ελληνικής εργατικής τάξης την σιγοντάρουν όλα τα κόμματα του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου" ελπίζοντας πως όταν θα έχουν εξαθλιώσει και αντικαταστήσει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες θα αποφύγουν την τιμωρία που τους επιφυλάσσει ο Ελληνικός λαός για την εθνοπροδοσία και τα εγκλήματα που έχουν κάνει.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------