Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ο πολιτισμός της Ελλάδας αρχίζει και τελειώνει στο τσαντίρι;

Αποτέλεσμα εικόνας για κόκκινα χαλιά στην Ηρώδου Αττικού
 Έλληνα μέχρι πότε θα σε δουλεύουν: Απλά θυμίζουμε ότι ο Φρανσουά Ολάντ είναι το ίδιο πρόσωπο που ο Τσίπρας παλιότερα αποκαλούσε Ολαντρέου, ενώ τώρα του στρώνει κόκκινο χαλί και τον υποδέχεται μετά βαΐων, Gazarte, Λαζόπουλο και κλάδων.

Ωστόσο η επίσκεψη αυτή δεν αποδείχτηκε τίποτα άλλο παρά μια επικοινωνιακή φούσκα. Και όχι μόνο αυτό αλλά τι κύρος προσδίδει στη χώρα η νυχτερινή έξοδος του Γάλλου προέδρου και του Έλληνα πρωθυπουργού στο Gazarte με παρέα τους Λάκη Λαζόπουλο και Αριστείδη Μπαλτά; Δηλαδή ο πολιτισμός της Ελλάδας αρχίζει και τελειώνει στο τσαντίρι;

Εν ολίγοις οι διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ και η ψευδεπίγραφη ρητορική του κατά της λιτότητας και οι δήθεν συμμαχίες του στην Ευρώπη κατά της λιτότητας είναι μάπα το καρπούζι και μάλιστα και με τη βούλα του Ολάντ και toy Lazopoyloy.

Τελικά, η παρουσία του Ολάντ στην Αθήνα και το διήμερο που πέρασε με τον Τσίπρα μάλλον δεν άξιζε ούτε τη βροχή που έφαγαν τα κόκκινα χαλιά στην Ηρώδου Αττικού και στο περιστύλιο της βουλής.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------