Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Δεύτερη φορά αριστερά συντρόφια, ΝΤΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ

Σύμφωνα με την καταγγελία από το επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής: Ομάδα ροπαλοφόρων αναρχικών με κουκούλες και… κράνη πραγματοποίησε… ηρωική επίθεση στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης.

Οι λαϊκοί αγωνιστές αντιμετώπισαν με εξαιρετικό θάρρος – αλλά και πρωτοφανή εφευρετικότητα – τους τοίχους και τις σκάλες του κτιρίου. Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε πόσο καμμένα εγκεφαλικά είναι τα νούμερα του παρακρατικού τσίρκου των “αντιεξουσιαστών” της αριστεράς και της προόδου.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τα καραγκιοζάκια με τα ρόπαλα στο χέρι που εμφανίζονται στο βίντεο, στην είσοδο της πολυκατοικίας φυλάνε καραούλι άλλοι 50 ροπαλοφόροι-κρανοφόροι, κουδουνιστές που έκαναν παρέλαση ανενόχλητοι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, δίπλα ακριβώς στα δικαστήρια, στα οποία εδρεύει μεγάλη αστυνομική δύναμη (η οποία αρνήθηκε να επέμβει).

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------