Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Αλήθεια πού πήγε το «ακηδεμόνευτο» κίνημα του «δεν πληρώνω»;

Εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζουν ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ.

Χάνεις το μέτρημα με τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ του σήμερα και το μίσος που έχουν για τους Έλληνες και την πατρίδα.
 
Δεν μπορεί να δοθεί άλλη εξήγηση, 
ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και μας κοροϊδεύουν με τα ψέματα τους.
Γιατί ενώ οι μπάρες είναι κατεβασμένες ο κόσμος απουσιάζει; Καταργήθηκαν τα διόδια και δεν το ξέρω; Που πήγαν οι «αυθορμήτως» προσερχόμενοι στις πλατείες αγανακτισμένοι, όταν ψήφιζαν οι προηγούμενοι καραγκιόζηδες στην βουλή τα προαπαιτούμενα των δικών τους μνημονίων;

Γιατί εξαφανίστηκαν από τις πλατείες σε αυτές τις ψηφοφορίες; Που πήγε τόσο πάθος, οργή και αγανάκτηση; Και οι «επαναστάτες» των Σκουριών; Που πήγαν τα ναυλωμένα πούλμαν με τους «μπουρλοτιέρηδες»;

Τι έμεινα από όλα αυτά; Τα άσφαιρα προεκλογικά πυρά του Σκουρλέρτη. Και οι μούντζες στις παρελάσεις; Και το «να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή» όταν οι άθλιοι προηγούμενοι ψήφιζαν τα δικά τους μνημόνια; Τώρα που ο Αλέξης έσπασε το αυγό και ξεμύτισε το μνημονιακό πουλάκι, λουφάξαμε και γίναμε επαναστάτες του καναπέ και αργόσκολοι του δημοσίου.

Το 2009 οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ανέδειξαν πρωθυπουργό το «βλαμμένο» με 44%, γιατί τους έταξε ότι «λεφτά υπάρχουν» και όχι ότι θα τους έβαζε στο μηχανισμό στήριξης, όπως εξήγγειλε από το Καστελόριζο λίγους μήνες μετά. Και στις επόμενες εκλογές του 2012 τιμωρώντας το για την φιλομνημονιακή του στροφή, το 44% οι ψηφοφόροι του το έκαναν 13%.

Οι οπαδοί της ΝΔ το 2012, ψήφισαν ως πρωθυπουργό τον Σα(χλα)μαρά, επειδή είχε σηκώσει το λάβαρο του αντιμνημονιακού αγώνα με τα Ζάππεια1 και 2 και για την φιλομνημονιακή μεταστροφή, οι ψηφοφόροι του στις επόμενες εκλογές του 2015 τον έστειλαν στην αντιπολίτευση. Οι δε ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ και του ΛΑΟΣ, αντιδρώντας για την συμμετοχή τους σε μνημονιακές κυβερνήσεις, τους έστειλαν σπίτι τους.
 
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι, οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι μόνοι ψηφοφόροι στην πολιτική ιστορία της χώρας, που ανέδειξαν στην εξουσία ένα κόμμα στο προεκλογικό πρόγραμμα του οποίου περιελάμβανε μνημόνιο. Η για να είμαι πιο ακριβής, ανέδειξαν στην εξουσία ένα κόμμα, με μοναδικό σκοπό να εφαρμόσει το πιο στυγνό και το πιο σκληρό μνημόνιο και τίποτα άλλο.

Μετάλλαξη δεν έπαθε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι οπαδοί του. «Φτύσαμε» τις αντιμνημονιακές μας επιλογές, «κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο ένα άρθρο» που με τόσο πάθος υποστήριζαμε στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου, θάψαμε το «περήφανο» ΟΧΙ του δημοψηφίσματος παρωδία και υποκλιθήκαμε στον Σουλτάνο.

 Ότι πει ο αφέντης Αλέξης Τραγική ειρωνεία, πως αλλάζουν οι καιροί, ;h η εκδίκηση τον Ελλήνων είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------