Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Καλώς ήρθατε στην κόλαση που στήνουν οι Ευρωπαίοι με τη βοήθεια της Αριστεράς

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και μπορεί κανείς να δει εύκολα στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας, ολόκληρο το οπισθόφυλλο είναι μία επί πληρωμή διαφήμιση των καρτών της «Εθνικής Τράπεζας».

Αυτό σημαίνει ότι το ΚΚ€/ΠΑΜΕ όχι μόνο δεν είναι εναντίον του «κεφαλαίου», αλλά τα παίρνει και μάλιστα αδρά από τις τράπεζες για να διαφημίζει τα νέα τους προϊόντα.

 Ο ταξικός πόλεμος που έχει ξεκινήσει η αριστερά στοχεύει στην ασφυκτική πίεση και εξαφάνιση των μεσαίων στρωμάτων, αυτών που βγάζουν λίγα χρήματα παραπάνω δουλεύοντας 15 και 20 ώρες, .εισοδημάτων από σκληρή εργασία, από ικανότητες, από δεξιότητες και από διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Στη λογική «σκάσε και κολύμπα», οι κομμουνιστές θα δημιουργήσουν μια χώρα απολύτως ελεγχόμενη από αυτούς, φτωχή, κατεστραμμένη, χωρίς κοινωνικές και πολιτικές δομές που θα είναι και η «αποθήκη ψυχών» της Ευρώπης, ώστε να μπορέσουν με την ιθαγένεια που δίνουν να εξαφανίσουν των Ελληνικό λαό. 

Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας, το βλέπετε; Είναι μπροστά μας και μας κλείνει το μάτι. Καλώς ήρθατε στην κόλαση που στήνουν οι Ευρωπαίοι με τη βοήθεια των κομμουνιστών και της αριστεράς που είτε δεν καταλαβαίνει τι της γίνεται είτε δεν θέλει γιατί έτσι περνά μια χαρά στην εξουσία. 

Η Αριστερά είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι; Είναι μέρος του στημένου σχεδίου που έχει εκπονηθεί στα κλειστά γραφεία των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Γι" αυτό θα την ταΐζουν ακόμα και με διαφημίσεις, μέχρι να σκάσει!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------