Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Μετά τις ιθαγένειες που μοιράζουν, Πανελλαδικό κόμμα στήνουν οι Τούρκοι.

Τον Ιούνιο του 2014, όλη η επικράτεια είχε βαφτεί με το «ροζάκι» του ΣΥΡΙΖΑ πλην Ροδόπης και Ξάνθης, όπου το ανεξάρτητο μειονοτικό κόμμα DEB είχε κατέλθει αυτόνομα και είχε αναδειχθεί πρώτο κόμμα στην περιοχή. Τότε, ο χάρτης είχε βαφτεί πράσινος στα χρώματά του και στα χρώματα της σημαίας του πρώτου αυτόνομου τουρκικού κρατιδίου της Οργάνης, που είχε συσταθεί βραχυβίως στις αρχές του 20ου αιώνα.
 
Αυτή τη φορά το σοκ ήταν μεγαλύτερο. Για πρώτη φορά μετά την ενσωμάτωση της Θράκης, η Ροδόπη έμενε χωρίς χριστιανό βουλευτή. Και οι τρεις βουλευτές της περιοχής, οι Μουσταφά Μουσταφά, Αχμέτ Καραγιουσούφ και Ιλχάν Αχμέτ, είναι μουσουλμάνοι προσφέροντας μία τεράστια νίκη γοήτρου στο τουρκικό προξενείο.

Στην Τουρκία οι πανηγυρισμοί για την εκλογή τριών μουσουλμάνων βουλευτών στη Ροδόπη απεκρύβησαν μετά βίας, πνίγηκαν για να μην φανεί η έκταση της ικανοποίησής τους για την εξέλιξη. Μόνο η κυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» πανηγύρισε «για τη νίκη του «τουρκισμού» 69 χρόνια μετά την κατάκτηση της Θράκης από τον Ελληνικό Στρατό».

Σημειώστε τον όρο «κατάκτηση»! 
Γι αυτούς η Θράκη είναι κατακτημένο έδαφος…

Στην Κομοτηνή η ατμόσφαιρα κατά τη δεξίωση που παρέθεσε ο απερχόμενος πρόξενος Ακιντζί για το Μπαϊράμι, στους κήπους της οδού Ιώνων, ήταν εορταστική. Παραδόξως άρχισαν να εμφανίζονται σε τοπικά χριστιανικά έντυπα οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας, θεολόγοι, πολιτευτές, επιχειρηματίες με δουλειές στην Τουρκία που επιχείρησαν να υποβαμίσουν την σημασία της εξέλιξης να μείνει η πλειονότητα χωρίς βουλευτή.

Ο Ιλχάν, στις πρώτες δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο, φυσικά έκανε λόγο για την υπομονή των «Τούρκων της Θράκης», που αρχίζει πλέον να εξαντλείται.

Τρεις μέρες πριν από τις εκλογές, ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Ανεξάρτητου Μειονοτικού Κόμματος Αλή Τσαβούς, στα γραφεία του στην Κομοτηνή, για να λάβει τις ευλογίες του.
 
Η επόμενη φάση των τουρκικών σχεδίων είναι πιο «ενδιαφέρουσα». Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, αυτή τη στιγμή γίνονται εντατικές προετοιμασίες προκειμένου να μεταβληθεί το DEB σε πανελλαδικό κόμμα.

Πρώτο βήμα είναι η αγορά ενός οικοπέδου έκτασης τριών στρεμμάτων στη χριστιανική κοινότητα της Καρυδιάς έξω από την Κομοτηνή για την ανέγερση μεγάλου κτιρίου, τύπου headquarter (αρχηγείου), για την στέγαση των υπηρεσιών του κόμματος. Κτιρίου που θα περιλαμβάνει πολυτελή γραφεία, συνεδριακό κέντρο, χώρους φιλοξενίας ξένων επισήμων κ.λ.π.

Δεύτερο βήμα είναι η σύνδεση του κόμματος της μειονότητας με τους αυτοαποκαλούμενους «Μακεδόνες» της Φλώρινας. Για τον σκοπό αυτό πηγαινοέρχεται στην περιοχή –κάποιοι ισχυρίζονται ότι εγκαταστάθηκε στην Θράκη μόνιμα- ο γνωστός αποσχισθείς ιερέας παπα-Τσαρκνιάς.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πόλη της Κομοτηνής την περασμένη άνοιξη, στο συνέδριο των μειονοτήτων της FUEN (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων), που σύμφωνα με τις αιχμές του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κούτρα, χρηματοδοτήθηκε από την Τουρκία.

Ο αυτοαποκαλούμενος επίσκοπος «Αιγαιακής Μακεδονίας» συναντήθηκε μάλιστα τότε με τους ψευτομουφτήδες Μετέ και Σερίφ σε μία προσπάθεια να τους νομιμοποιήσει.

Τρίτο βήμα
είναι η ομογενοποίηση της μουσουλμανικής ψήφου σε Θράκη, Δωδεκάνησα και Λεκανοπέδιο, κάτι που επιχειρήθηκε δειλά για να μην προκληθεί η Πολιτεία στις ευρωεκλογές του 2014.

Σύμφωνα με μία πληροφορία, η τουρκική εξωτερική πολιτική σχεδιάζει να αντικαταστησει την Ελληνική πολιτία στην περιοχή, να αξιοποιήσει τη Θράκη και τις εκεί υπηρεσίες της (στην Αδριανούπολη λειτουργεί μεγάλο παράρτημα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών της Υπηρεσίας Αποδήμων και της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης) για τον μετασχηματισμό της σε «κέντρο διαλογής μουσουλμάνων προσφύγων», τους οποίους θα κατευθύνει στη Βόρεια Ευρώπη.

Όλα, δυστυχώς, δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην έναρξη ενός νέου ιστορικού κύκλου για τον αφανισμό του Ελληνισμού.

kammenos54
 Αποτέλεσμα εικόνας για κκε

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------