Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ούτε στα χειρότερα σταλινικά καθεστώτα δεν συνέβη αυτό που συνέβη με την δεύτερη φορά αριστερά

Αποτέλεσμα εικόνας για πολιτικοί με την βοήθεια δημοσιογράφων
Μην ενοχλήστε
Θέλεις να δίνεις 300 ευρώ σύνταξη; ΟΚ να δίνεις 300 ευρώ σύνταξη αλλά πρώτα να επιστραφούν στους συνταξιούχους τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν πληρώσει στα ταμεία τους.

Εάν θέλεις να σώσεις την οικονομία ζήτα να καταργηθούν οι συντάξεις στο ένα εκατομμύριο λαθραίων και παρανόμως ελληνοποιημένων που τις παίρνουν χωρίς ποτέ να έχουν πληρώσει εισφορές στην Ελλάδα.
==========================
Το υπ. Δημόσιας Τάξης έχει ήδη προετοιμασθεί για μια σιδερόφρακτη Αθήνα, ενώ για την προστασία της Βουλής η ελληνική κυβέρνηση έχει παραγγείλει σιδερένιο τείχος ύψους 15 μέτρων!

Παρόλο αυτά το κομματικό κράτος, έχει βρει διάφορα επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, με κυριότερο την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής κυνηγώντας την τυρόπιτα, την μπουγάτσα και το σουβλάκι.

Όσο η φοροδιαφυγή είναι μεγάλη, τόσο (υποτίθεται) αυξάνεται η φορολογία για να καλυφθούν τα κενά. Όμως φαίνεται ότι όσοι τα λένε αυτά, μάλλον έχουν μπερδέψει την φοροδιαφυγή με την αδυναμία πληρωμής φόρων και βέβαια κανένας δεν ασχολείται με τις μίζες και τις λίστες των δισεκατομμυρίων.

Πλέον ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και ας ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα: η παρούσα φοροκαταιγίδα που υφίσταται ο μέσος Έλληνας επαγγελματίας (πολύ χειρότερη από την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου) γίνεται προκειμένου οι κ. Τσίπρας και Καμμένος να κλείσουν τα ελλείμματα από τις σπατάλες, για να μην κάνουν περικοπές στον Δημόσιο τομέα και στον κομματικό τους στρατό...;

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας-Καμμένος
Αν οι κ. Τσίπρας-Καμμένος δεν εξόντωναν τον ιδιωτικό τομέα με απίστευτη φορολογία, τότε ας έκαναν όποιον διορισμό-μονιμοποίηση ήθελαν.

Όσο είναι σκληρό να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, το ίδιο σκληρό είναι να εξοντωθούν οι ιδιώτες επιχειρηματίες με υψηλότατη φορολογία που θα τους οδηγήσει να κάνουν απολύσεις.

Ο ιδιωτικός τομέας ό,τι είχε να δώσει το έδωσε και δεν έχει άλλα, όσο και να τον γδάρουν, όσο και να τον δυσφημούν και από πάνω με κατηγορίες για φοροδιαφυγή επειδή  το κράτος «βαφτίζει» κρατικά όποια χρήματα θέλει, επειδή έτσι θέλει.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι για την πολιτική προστατευτισμού του Δημόσιου τομέα, ο κ. Τσίπρας-Καμένος έστειλαν τον λογαριασμό να τον πληρώσει ο ιδιωτικός τομέας με απίστευτα μέτρα όπως η 100% προκαταβολή φόρου, ή το 23% ΦΠΑ στην εκπαίδευση και τα μακαρόνια.

Και από την στιγμή που ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα παράλογα που του ζητούν (μακάρι να μπορούσε), τότε εγείρονται βάσιμες ανησυχίες για το μέλλον της χώρας και για την μελλοντική καταβολή μισθών στο στενό Δημόσιο, τον στρατό κτλ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------