Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ας αφήσουν τα σάπια sto KKE, ο Λαός τους έχει πάρει πλέον χαμπάρι.

Μα που χάθηκαν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες να βγάλουν το άχτι τους για το οικονομικό και κοινωνικό δράμα που περνά η χώρα;  

Μα που πήγαν οι οργανωμένοι Συριζαίοι οι κουκουέδες αλλά και οι απλοί οργισμένοι πολίτες; Μήπως τελικά όλα αυτά τα χρόνια το μπάχαλο που κατέστρεψε τον ιδ τομέα, είχε όνομα και ήταν «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»;

 η λαίλαπα της αριστεράς
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών με σημερινή του ανακοίνωση, καταγγέλλει τις προαναγγελθείσες απολύσεις 108 εργαζομένων και το δρομολογημένο “λουκέτο” στην εφημερίδα “Αγγελιοφόρος” στη Θεσσαλονίκη.

Το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ επισημαίνει ότι «θα στηρίξει τις αποφάσεις που θα λάβουν οι ίδιοι οι εναπομείναντες υπό απόλυση εργαζόμενοι του Αγγελιοφόρου και παραμένει σε συνδικαλιστική, αγωνιστική επαγρύπνηση».

Σε διαθεσιμότητα οι 112 από τους συνολικά 172 εργαζόμενους της «Χαλυβουργικής», αρχής γενομένης από την Παρασκευή 9 Οκτώβρη. Συγκεκριμένα, από τις 9 Οκτώβρη και για διάστημα 10 εβδομάδων θα βγουν σε διαθεσιμότητα 85 εργαζόμενοι, ενώ άλλοι 27 εργαζόμενοι θα βγουν σε διαθεσιμότητα από 3 έως 8 εβδομάδες.

Οι ταξικές δυνάμεις της «Αγωνιστικής Ενωτικής Κίνησης Χαλυβουργικής» επισημαίνουν:  "μετά τις διαθεσιμότητες της “SOVEL” το καλοκαίρι και την εκ περιτροπής εργασία στη “Χαλυβουργία” στο Βόλο και οι δικοί μας εργοδότες συνεχίζουν και φορτώνουν τα βάρη της οικονομικής κρίσης στους εργαζόμενους".

οι "δημοκράτες" και οι κομμουνιστές, μας πούλησαν ως σκλάβους
Η μεσαία τάξη σηκώνει όλο το βάρος της φορομπηχτικής πολιτικής, αδυνατεί να ανταπεξέλθει πλέον στις παράλογες φορολογικές απαιτήσεις και συν τοις άλλοις, το πελατειακό κράτος και οι δημιουργοί του απολαμβάνουν ό,τι έχει απομείνει απ’ το δημόσιο κορβανά.

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------