Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η Αυστρία υψώνει φράχτη κατά μήκος των συνόρων

Η Αυστρία υψώνει φράχτη κατά μήκος των συνόρων της με τη Σλοβενία, επίσης κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και της συνθήκης Σένγκεν, προκειμένου να ελέγξει την εισροή λαθρομεταναστών στο έδαφός της, ανακοίνωσε η Αυστριακή υπουργός Εσωτερικών Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ.

Τις τελευταίες εβδομάδες ομάδες προσφύγων εμφανίστηκαν ανυπόμονοι, επιθετικοί» και θέλουμε «να λάβουμε όλες τις προφυλάξεις», για να προστατεύσουμε και τον Αυστριακό λαό, εξήγησε η ίδια.

Παρ’ όλα αυτά, η κ. Μικλ- Λάιτνερ δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις για τη μορφή που θα έχει αυτός ο φράχτης, ο οποίος σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης θα κλείνει τα σύνορα και θα έχει μήκος αρκετά χιλιόμετρα από τη μία πλευρά ως την άλλη του μεθοριακού περάσματος μεταξύ Αυστρίας και Σλοβενίας.

Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του καγκελαρίου Βέρνερ Φάιμαν αντιλαμβάνεται τους κινδύνους των ανοιχτών συνόρων και δεν διαφωνεί με την ανακοίνωση της υπουργού.

Αποτέλεσμα εικόνας για εισροή λαθρομεταναστών

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------