Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας

Το όνειρο κάθε ξεπεσμένου κομμουνιστή γίνεται πραγματικότητα !
Έλεγχος του χρήματος, του δημοσίου, των ΜΜΕ, της επιχειρηματικότητας, του μυαλού, και της ψυχής μας στην χώρα ! 


Το έκανε ο Α. Παπανδρέου και έφτασε το χρέος από 40% του ΑΕΠ, στο 180%, το έκαναν οι σαμαροβενιζέλοι-κουβελοκαρατσαφέροι και έφτασαν το χρέος στο 230% αφού πρώτα είχαν ξεπουλήσει την πατρίδα και τον λαό.

Αυτό είναι το πρώτο σκέλος της Ελλάδας που ονειρεύεται η Αριστερά
Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκου Παρασκευόπουλου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών που επαναπροσελήφθησαν από την κυβέρνηση Τσίπρα μετά την λήξη των συμβάσεων τους, γίνονται μόνιμες πλέον γραμματείς σε δικαστήρια και εισαγγελίες της χώρας.

Πήραν και προσωποπαγείς θέσεις. Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ με ημερομηνία 26 Οκτωβρίου του 2015 αναφέρεται «μεταφέρουμε τους κάτωθι υπαλλήλους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης του κλάδου ΥΕ καθαριστριών στον τομέα των υπαλλήλων των δικαστηρίων της χώρας». Και μάλιστα «σε προσωποπαγείς μόνιμες θέσεις του κλάδου ΤΕ Γραμματέων πλήρους απασχόλησης».

Μιας και η δεύτερη φορά φασιστερά, έλυσαν όλα το οικονομικά προβλήματα της χώρας είπαν να πάρουν τις «αγωνίστριες» και να τις κάνουν γραμματείς στα δικαστήρια και στις εισαγγελίες της χώρας.

Τι να πει κανείς; 
Από τη μια να χαρεί γιατί έκαναν ένα άλμα στην καριέρα τους και μάλιστα πήραν και μονιμότητα. Από την άλλη να κλάψει για τους χιλιάδες νέους επιστήμονες, τα μυαλά της χώρας που φεύγουν από την Ελλάδα γιατί δεν έχουν ούτε μια δουλειά των 200 ευρώ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------