Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ο απόλυτος "εφιάλτης"

ΠΟΥ «ΚΡΥΒΟΥΝ» ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ;

Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος δεν οφείλεται μόνον στην αναντιστοιχία λόγων και έργων που καταγράφεται στα ελληνικά κόμματα αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχει μείζον ζήτημα ως προς τη διαφάνεια των οικονομικών τους δεδομένων.

Όσο η κρίση κυριαρχεί στην Ελλάδα, τόσο οι πολίτες ενδιαφέρονται ολοένα και περισσότερο για το πώς και κυρίως υπό ποιες συνθήκες διακινείται σήμερα το πολιτικό χρήμα.

H υποκρισία του πολιτικού προσωπικού και των κυβερνώντων για τα περί κάθαρσης και περί πάταξης της διαφθοράς είναι απύθμενη, αφού αν πραγματικά ήθελαν να αλλάξουν κάτι, θα ξεκινούσαν από το μαύρο πολιτικό χρήμα που διακινήθηκε και διακινείται ακόμα.

Αν μπείτε στον πειρασμό να αναζητήσετε τους ισολογισμούς των κομμάτων θα διαπιστώσετε ότι δεν δημοσιεύονται σε κανένα κρατικό φορέα!!!

Ούτε το Υπουργείο Εσωτερικών, ούτε το Υπουργείο Οικονομικών, ούτε η Βουλή έχουν συγκεντρωμένα τα οικονομικά στοιχεία των κομμάτων. Ούτε καν στο Εθνικό Τυπογραφείο, που είναι υπεύθυνο για την έκδοση των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης δεν δημοσιεύει ισολογισμούς κομμάτων.

Για να δείτε τα οικονομικά των κομμάτων πρέπει να είστε συνδρομιτής στο αρχείο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιου Τύπου!!!


Σε κάθε περίπτωση, στην εποχή του Διαδικτύου και της online επικοινωνίας είναι το λιγότερο αστείο τα κόμματα να μην αναρτούν τα οικονομικά τους στοιχεία στις ηλεκτρονικές σελίδες τους, ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμα και ελέγξιμα από τον οποιονδήποτε.



Τα κόμματα, μας έδεσαν χειροπόδαρα στο απεχθές τοκογλυφικό άρμα με απάτη, που ποδοπατάει την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τα λυτρωτικά όνειρά μας.

Η μοιρολατρία μας πρέπει να λάβει ΤΕΛΟΣ! Δεν είναι λύση να ζητάτε απ' τον Θεό να μας λυπηθεί. Θέλετε να ανοίξουν οι ουρανοί και να πέσουν κεραυνοί στα κάστρα των ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ μας; Η μήπως στο τέρμα της απελπισίας βλέπετε εξωγήινα όντα να εξολοθρεύουν τους εισβολείς της χώρας;
Πολλά, πάρα πολλά αριστερά, ατέλειωτα ψέματα. ΄Ένας μαγικός κομμουνιστικός,  πολυπολιτισμικός παραμυθένιος, χάρτινος πύργος, υπνωτιστικής. πλανευτικής μυθολογίας και παραπειστικού θεάτρου, εν αναμονή του σεισμού της αφύπνισης, που δεν μπορεί να είναι μακριά.  
Μιλάμε δηλαδή για το άκρον άωτον της διαπλοκής. Το πολιτικό σύστημα δημοσιεύει τα οικονομικά του στο «συντεχνιακό» όργανο των εκδοτών και αυτοί που μας κυβερνούν επιμένουν ότι θα πατάξουν το τρίγωνο της διαπλοκής!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------