Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Τραβάνε μεγάλο ζόρι τα κομούνια

Το νόθο ΚΚΕ, το αριστερό χέρι του συστήματος
για τις βρομιάρικες δουλειές
έπαιξε για μια ακόμη φορά τον προδοτικό ρόλο του. 

Τα αποτελέσματα  των χιλιάδων απεργιών 
και τα κατορθώματα της τρίαινας  
διαβάστε τα παρακάτω.
 
 


Ξεπούλημα στα πάντα, απ' όπου πέρασε το νόθο ΚΚΕ και οι σοσιαληστές του ΠΑΣΟΚ δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Οι Έλληνες εργάτες στην ανεργία και στην πείνα, ενώ πάνω από 200 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται υπό κατασκευή αυτήν την περίοδο στη Κίνα. 

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ, μετά τα λιμάνια, τα τραίνα, το νερό την ενέργεια, τα νησιά, τα ασφαλιστικά ταμεία, την παιδεία, την υγεία, την εθνική κυριαρχία πάρτε και τα ναυπηγία.

Την επιθυμία της εταιρείας του να διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας με ελληνικά ναυπηγεία, καθώς επίσης και με ελληνικές εταιρείες ναυτιλιακού εξοπλισμού εξέφρασε ο πρόεδρος του κρατικού κινεζικού ναυπηγοκατασκευαστικού ομίλου Fujian Shipbuilding Industry Group κ. Ζάο Τζινγιέ, στο πλαίσιο της συνάντησής του με το γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του ΥΠΕΞ

Ο κ. Τζινγιέ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδας και επεσήμανε την υψηλή ζήτηση, από πλευράς κινεζικών ομίλων, για εξειδικευμένο προσωπικό με την απαραίτητη τεχνογνωσία στο ναυπηγοεπισκευαστικό και ευρύτερα ναυτιλιακό κλάδο.



Όλα αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για αυτούς που προδίδουν  σήμερα την χώρα, και δεν σέβονται τίποτε! κρατώντας κλειστά τα ναυπηγία με τον κομματικό τους στρατό.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------