Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

«Αριστερά μπαίνοντας ή Αριστερά βγαίνοντας»;

Αποτέλεσμα εικόνας για δεύτερης φοράς αριστεράς

Είναι πολύ τραγικό να βλέπει κανείς τους πρώην ριζοσπάστες, τους αριστερούς, τους κομμουνιστές, που θα έφερναν την αλλαγή στη χώρα και την Ευρώπη, να μετατρέπονται σε πιόνια του συστήματος.

Και σε χρόνο – ρεκόρ να κάνουν πράξη όσα δεν τόλμησε να κάνει κανείς άλλος πολιτικός τα τελευταία 60 χρόνια στους Έλληνες, στα παιδιά μας και στην πατρίδα.

Μια αριστερή κυβέρνηση κομμουνιστών έρχεται να κάνει τη «βρόμικη» δουλειά.
Αποτέλεσμα εικόνας για χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστές
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστές είναι οι χρήσιμοι πανηλίθιοι που ήρθαν να τα αλλάξουν όλα, έρχονται να τσακίσουν και να ξεπουλήσουν, ό,τι απέμεινε όρθιο.

Να φάνε τους μισθούς και την ψυχή ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά. Να αρπάξουν τις συντάξεις και τα χρήματα εργαζόμενων που δίνουν χιλιάδες ευρώ στο σύστημα. Να τσακίσουν τη μεσαία τάξη, τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες.

Η εγκληματική κυβέρνηση της Αριστεράς ήρθε κι έγινε το μακρύ χέρι του συστήματος που ισοπεδώνει τα πάντα, που δημιουργεί τεράστιες κοινωνικές ανισότητες, καταστρέφοντας ακόμη κι όσους Έλληνες έχουν προκόψει, όχι επειδή ήταν λαμόγια αλλά επειδή ήταν δουλευταράδες, πατριώτες, νομιμόφρονες. Πληρώνουν τους φόρους τους, δεν κλέβουν, τηρούν τους νόμους, δεν σκίζουν το διπλανό, υπηρετούν την πατρίδα και αγαπάνε την χώρα.

Το επόμενο βήμα της δεύτερης φοράς αριστεράς είναι να δώσει ιθαγένεια και όχι άδεια παραμονής ή μετά από κάποια χρόνια υπηκοότητα σε όποιον λαθρομετανάστη περνά την πόρτα χωρίς χαρτιά δηλώνοντας ότι θέλει.

Το αποτέλεσμα, με την ανεξέλεγκτη χορήγηση ιθαγένειας αντικατάσταση εθνικού πληθυσμού, και σε περίπτωση πολιτιστικής ή θρησκευτικής σύγκρουση θα θεωρηθεί εμφύλιος και δεν θα επέμβει κανένας, όπως έγινε μέχρι τώρα σε τόσες άλλες χώρες που θέλανε να τις διαλύσουν εντελώς..

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------