Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Η ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας προχωρά απρόσκοπτα. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ… ΣΟΚ ΑΓΡΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

Εικόνες ισλαμικών πόλεων θύμισε για μία ακόμα φορά ο Πειραιάς, όπου οι σιίτες μουσουλμάνοι γιόρτασαν την επέτειο του θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν, γνωστή ως «ασούρα» με λάμες και αίμα.


Αφού έκλεισαν τον δρόμο ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ μπροστά από κτήριο που χρησιμοποιούν ως τζαμί, εκατοντάδες εκ των συμμετεχόντων άρχισαν να αυτομαστιγώνονται με μαστίγια τα οποία φέρουν στις άκρες λάμες και να πλημμυρίζουν στο αίμα.



Όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνοι που ενοχλούνται, από της καμπάνες των ορθόδοξων χριστιανικών Ναών δεν εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους και την αντιθεσή τους για τις σκληρές γεμάτες αίμα, σκηνές βίας που λαμβάνουν χώρα σε κοινή θέα, υπό την ανοχή του Κράτους, των δημοτικών και αστυνομικών αρχών. 

Τούτο άλλωστε προβλέπεται από τον πολυφυλετισμό-πολυπολιτισμό, που επιβάλλεται κατά τρόπο ωμό από τους «κοινωνικά ευαίσθητους» ψευτοδημοκράτες που εξουσιάζουν.



Η ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας προχωρά απρόσκοπτα και σ’ αυτό συντελούν οι εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη χώρα μας, αλλά κυρίως οι πολιτικές των κυβερνώντων, και οι ιθαγένειες οι οποίες μας επαναφέρουν στην σκοτεινή εποχή της σκλαβιάς και της οθωμανικής κατοχής.




Έρχεται ο άγριος μαμά
για νταηλίκι κι αχταρμά
ψήνει τον ήμερο μαμά
τον τρώει και ησυχάζει


Να είμαστε καλά να ντρεπόμαστε, όσοι από εμάς μπορούν ακόμη να νιώσουν ντροπή…

Το έκτρωμα της Μεταπολίτευσης, η γενιά του πολυτεχνείου που συνέχισε τη Χούντα με τη δικτατορία της μίζας είναι έτοιμη ακόμα και να πυρπολήσει τη χώρα παρά να αποχωρήσει παραδίδοντας την Ελλάδα στην επόμενη γενιά.

Τελευταίο και μάταιο χαρτί της παρακρατικής εξουσίας τους οι επαγγελματίες αριστεροί επαναστάτες της φακής που θα φέρουν την καταστροφή στην χώρα μαζί με την εξόντωση των Ελλήνων.

Για μία μαϊμού κομμουνιστική επανάσταση των σαλονιών της Αριστεράς, με κότερα, ιδιωτικά σχολεία, ξεχασμένα εκατομμύρια, μίζες, ΕΡΤ και ακριβά ταγιέρ, τρία είναι πλέον τα ερωτήματα για την κυβέρνηση των κ.κ.Τσίπρα και Καμμένου:
1) Πόση Ελλάδα θα παραδώσουν; 
2) σε ποιους; 
3) και πώς;...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------