Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

KKE το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, περνάει τους Έλληνες για… αμερικανάκια!

Μέσα στη βουλή ψηφίζεται το πρώτο Μνημόνιο. Όλες τις προηγούμενες ημέρες, η ανησυχία των πρωτομνημονιακών είναι έκδηλη. Φοβούνται ότι ο λαουτζίκος θα μπουκάρει μέσα στη βουλή και θα τους… λιντσάρει! Έτσι, ειδικά για τη… μεγάλη μέρα, κινητοποιούν χιλιάδες αστυνομικούς της Αθήνας και κουβαλάνε κι άλλους τόσους από την επαρχία, ενώ καταστρώνουν σχέδια διαφυγής των ζητωμνημονιακών βουλευτών από τον Εθνικό Κήπο.



Τα μετράνε από δω, τα λογαριάζουν από κει, αλλά ο φόβος παραμένει στις καρδιές τους. Κι αν οι αστυνομικοί –που είναι παιδιά του λαού και πλήττονται εξίσου με τους υπολοίπους από το Μνημόνιο- δεν κάνουν καλά τη «δουλειά» τους; Κι αν κάνουν πίσω μπροστά στην οργή του λαού;

Εδώ χρειάζονται κάποιοι άλλοι. Κάποιοι σύγχρονοι γενίτσαροι, κάποιοι εχθροί του λαού μέχρι το μεδούλι, που να μη διστάζουν να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκη, να σπάσουν κεφάλια με τα ρόπαλά τους, να ποδοπατήσουν πεσμένους διαδηλωτές! Μόνο τοιούτοι είναι κατάλληλοι για τη φρούρηση της βουλής μια τέτοια ξεχωριστή ημέρα!

Ενώ, λοιπόν, το σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο, ξαφνικά βλέπει φως! Το… τιμημένο κουκουέ προσφέρεται να αναλάβει να κάνει τη βρωμοδουλειά – έναντι βεβαίως των γνωστών ανταλλαγμάτων, ήτοι της πλήρους ασυλίας στα οικονομικά του! Θέλει και ρώτημα; Το ΠΑΜΕ και η ΚΝΕ είναι η λύση! Ο από μηχανής Θεός του συστήματος – κι ας είναι άθεοι!



Σύνταγμα - 20 Οκτωβρίου 2011ημέρα πανελλαδικής απεργίας
Αποκαλυπτικό βίντεο από τη δράση των δολοφόνων του ΚΚΕ/ΠΑΜΕ (ΚΝΑΤ) που εξοπλισμένοι με κράνη και ρόπαλα τα οποία μεταχειρίζονταν ως δολοφονικά εργαλεία, προστάτευσαν την βουλή την Πέμπτη 20.10.2011. Στο βίντεο διακρίνονται συμμορίτες κρανοφόροι και ροπαλοφόροι του ΚΚΕ που προστάτευσαν την βουλή να εφορμούν δολοφονικά να κτυπούν και να πετούν πέτρες σε άλλους διαδηλωτές.




Έτσι, από νωρίς το πρωί, συμμορίτες του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ, οπλισμένοι με ξύλινα στειλιάρια και εφοδιασμένοι με μάσκες και κράνη, αναλαμβάνουν «υπηρεσία». Σα φίδια φαρμακερά, ζώνουν γύρω-γύρω τη βουλή, με μέτωπο προς τον κόσμο! Είναι η εμπροσθοφυλακή του συστήματος! Η πρώτη γραμμή αμύνης! Τα ΜΑΤ είναι πίσω τους, οι εφεδρικοί!

Ώσπου, η οργή του κόσμου –απάνω από 100.000- φουντώνει! Κάποιοι προχωράνε προς τα μπρος! Κι εκείνη την ώρα, χιμάνε κατά πάνω τους τα κόκκινα στίφη και βαράνε στο ψαχνό, ανελέητα, τον «εχθρό» λαό! Έτσι σώζουν το σύστημα από πιο θανάσιμο κίνδυνο που έχει διατρέξει στη μεταπολιτευτικά του χρόνια!

Λίγο αργότερα, ακόμα κι ο «αντικομμουνιστής» Μπουμπούκος, που λίγο νωρίτερα υπερψήφισε το Μνημόνιο, τους εκφράζει -εμφανώς ανακουφισμένος- την ευγνωμοσύνη του, στο τηλεοπτικό κανάλι Άλτερ: «Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»…

Δείτε τώρα με τα μάτια σας το μεγαλύτερο όργιο καταστολής στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. προσέξτε ότι έχουν εξ’ αρχής «μέτωπο» προς τον κόσμο, όπως η αστυνομία.

Αποτέλεσμα εικόνας για φυλάει βουλη κκεΑποτέλεσμα εικόνας για φυλάει βουλη κκεΑποτέλεσμα εικόνας για φυλάει βουλη κκεΑποτέλεσμα εικόνας για φυλάει βουλη κκεΑποτέλεσμα εικόνας για φυλάει βουλη κκε

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------