Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Το θέμα της ηθικής της αριστεράς δεν είναι κάτι απλό που πρέπει να το ξεχάσουμε και να ασχοληθούμε με άλλα.

Ο Σταθάκης ξέχασε ένα εκατομμύριο και ποτέ δεν μας είπε που το βρήκε. Όπως δεν μας έχει πει αν είναι το ίδιο εκατομμύριο με αυτά που επένδυε σε μετοχές μεγάλων ξένων funds.

O Φλαμπουράρης επιβεβαιώνει ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας και μάλιστα, κατά παράβαση του νόμου συνέχισε να έχει μετοχές αν και μέλος της κυβέρνησης. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για προεκλογικό θέμα που όταν «έσκασε» ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι είναι «λάσπη».

Να θυμίσουμε ότι η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που αυτομόλησε αργότερα, η Νάντια Βαλαβάνη, έχει μια μητέρα που «μάντεψε» τα capital controls και σήκωσε καμιά 200αριά χιλιάδες ευρώ. Ψίχουλα δηλαδή, όσο… 200 συντάξεις από αυτές που θέλει να κόψει η κυβέρνηση.
Μήπως να ξεχάσουμε τον Βαρουφάκη με τον πολυτελή τρόπο ζωής, τις βίλες στην Αίγινα που νοίκιαζε χωρίς να δηλώνει; Και που τώρα εξαργυρώνει την καταστροφή της Ελλάδας με διαλέξεις στο εξωτερικό έναντι 55 χιλιάδες ευρώ η μία; Κι όμως, υπάρχουν κορόιδα που θέλουν να ακούσουν τον απίθανο Γιάνη.

Τι να πει κανείς για τον Τσακαλώτο ή την Φωτίου με τα «φουσκωμένα» πόθεν έσχες; Ή τον Τσουκαλά με τα εφάπαξ που ούτε στα όνειρά τους δεν βλέπουν χιλιάδες εργαζόμενοι. Ή να ξεχάσουμε τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής;

Και τέλος, να μην ξεχάσουμε τον ολετήρα του ασφαλιστικού συστήματος. Βάλαμε τον λύκο Κατρούγκαλο να φυλάει τα πρόβατα.

Υπάρχουν κι άλλοι υπουργοί και στελέχη που θα μπορούσαν να κριθούν και να επικριθούν για το (αν)ηθικό πλεονέκτημα. Όμως, είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ του Κολωνακίου.

Αυτό είναι το κόμμα που κυβερνά, η συνέχεια του πιο βρόμικου ΠΑΣΟΚ.

Την ώρα που η αριστερή ευαισθησία πήγε περίπατο και η υποκρισία της κυβέρνησης περισσεύει, η ασυδοσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ΑΝΕΛ δεν έχει προηγούμενο.

 Είναι θέμα χρόνου να τελειώσει ο μήνας του μέλιτος και η κοινή γνώμη να στραφεί εναντίον τους. Τα golden boys του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα κυβερνούν έχουν μπει στο μάτι του κόσμου με την προκλητική ζωή τους.

Όταν θα έρθει η κοινωνική αντίδραση για τα μέτρα, τότε θα έρθει και η οργή για τα στελέχη. Δείτε τι έγινε με τον Σκουρλέτη στα Εξάρχεια. Δείτε τι έγινε με τον Φίλη και αγανακτισμένους εκπαιδευτικούς.
 Αποτέλεσμα εικόνας για capital controls

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------