Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τι άλλο χειρότερο θέλετε να δείτε, για να συνέλθετε;

Χάθηκε η Ελλάδα από τον χάρτη
 Το λιμάνι της Μυτιλήνης έχει πάλι γεμίσει από λαθρομετανάστες οι οποίοι κοιμούνται καταγής σε υπαίθριους χώρους ενώ ασφυκτική είναι και η κατάσταση στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας αλλά και του Καταυλισμού του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ.

"Έσπασε" χθες το hotspot στη Μόρια της Λέσβου, αφού οι τεράστιες ροές μεταναστών και προσφύγων προς το νησί, που φτάνουν τα 6.000 άτομα τη μέρα κυριολεκτικά τίναξε στον αέρα τον όποιο προγραμματισμό και τις όποιες υποδομές υπήρχαν εκεί.

Δεδομένης αυτής της κατάστασης από χθες άνοιξε πάλι, ως κέντρο καταγραφής προσφύγων, ο καταυλισμός στον Καρά Τεπέ.
 http://i.ytimg.com/vi/RuNOu3N0cbE/maxresdefault.jpg


Εν τω μεταξύ σήμερα και μέχρι τα μεσάνυχτα αναμένεται, με δυο έκτακτα και τέσσερα τακτικά δρομολόγια στις γραμμές Μυτιλήνη - Πειραιάς και Μυτιλήνη - Καβάλα, να αναχωρήσουν πάνω από 7.000 άνθρωποι, μια ολόκληρη πόλη.

Από αυτούς, περί τους 2.000 θα αναχωρήσουν για Καβάλα και οι υπόλοιποι για Πειραιά, για να καταλήξουν που; στις γειτονιές της Αθήνας και της Καβάλας, έξω από τα σπίτια μας στις πλατείες, στα πάρκα  και στα ολυμπιακά στάδια.

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης προκειμένου να αναχωρήσουν τις επόμενες μέρες θα μείνουν περί τους 3.000 καταγεγραμμένους πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ σε αυτούς αναμένεται να προστεθούν περί τους 4.000 που αναμένεται να καταγραφούν σήμερα.


λαθρομεταναστες ντοκουμεντο

Αποκαλύπτουμε λοιπόν σήμερα, ένα ντοκουμέντο με τις οδηγίες των Τούρκων προς τους μετανάστες.

Σας το μεταφράζουμε λοιπόν:
«Όταν φτάσεις στο σκάφος να καταστρέψεις και να ρίξεις στο νερό κάθε είδους χαρτί-έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα σου. Ύστερα από 15 λεπτά θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα.

Όταν εμφανιστεί το σκάφος της ελληνικής περιπόλου, άσε να σε προσεγγίσουν και στη συνέχεια κάνε μια τρύπα με ένα μαχαίρι σε έναν από τους αερόσακους του φουσκωτού τους, μόνο από την πίσω πλευρά του φουσκωτού.

 Μην φοβηθείς οι Έλληνες θα σε σώσουν.
Δεν μπορούν να σε απελάσουν επιστρέφοντας σε στην τούρκικη παραλία απ` όπου και σε παρέλαβαν.

Μην μιλήσεις καθόλου Αγγλικά. Προσποιήσου ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως από την Αγγλική γλώσσα.

Επαναλάμβανε συνεχώς τη λέξη «ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ» και δώσε το όνομα ALI MOHAMED. Φρόντισε να καταστρέψεις αυτό το μήνυμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».


Ο λαθρομετανάστης ξεκινώντας από τη χώρα του επισκέπτεται τα παράνομα στέκια των λαθρεμπόρων και έρχεται σε επαφή με τους συνεργούς τους . Οι λαθρομετανάστες καταφτάνουν στην Ελλάδα χωρίς να έχουν κάποιο χρηματικό ποσό στην κατοχή τους αυτό συμβαίνει γιατί πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους καταθέτουν τα χρήματα που επιθυμούν σε κάποιο αρμόδιο της παράνομης διακίνησης.

Στο κάθε λαθρομετανάστη δίνεται ένας «κωδικός « τον οποίο γνωρίζει μόνο ο ίδιος και όταν φτάσει στο τελικό προορισμό του πηγαίνει στο αντίστοιχο «παράρτημα» στην Ελλάδα και δηλώνει τον κωδικό που του δόθηκε για να παραλάβει και τα χρήματα.

Αυτή είναι η απόδειξη ότι το «πακέτο» -όπως τους αποκαλούν οι δουλέμποροι- έφτασε με επιτυχία στον προορισμό του για να ακολουθήσουν και άλλη.
  
Αυτά τα ολίγα, για να μη μας δουλεύουν οι έμποροι του ανθρωπισμού και τα όργανά τους στην Ελλάδα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------