Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Να πως διαμορφώνονται οι συνειδήσεις και ο αφανισμός των Ελλήνων

deb_syriza 
Στην Ελλάδα, το κομματικό συμφέρον υπερίσχυσε του Εθνικού.

Η κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστερά συνεχίζει να εγκληματεί έναντι του Έθνους, με την αδιαφορία της, σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες το κόμμα των τουρκόφρονων εθνικιστών και γκρίζων λύκων της ελληνικής Θράκης οργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την εκλογική κάθοδο, με συνδυασμούς σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Έλληνα τι δεν καταλαβαίνεις;
Δεν το ξέρεις ότι μοιράζουν ιθαγένειες και δικαίωμα ψήφου σε όλους τους μουσουλμάνους, που περνάν παράνομα τα σύνορα μας και δηλώνουν ALI.

Μετά τα Δωδεκάνησα, αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα, η περιοχή όπου έχει εστιαστεί το ενδιαφέρον της Αγκύρας είναι η Αθήνα (φυσικά και η Θεσσαλονίκη), όπου ζουν χιλιάδες μουσουλμάνοι, αρκετοί από τους οποίους διαθέτουν ελληνική υπηκοότητα και έχουν τη δυνατότητα να πολιτευθούν και έτσι να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια του DEB. 
 

Ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές θεωρούνται από την Τουρκία οι εκπρόσωποί της στην Ελληνική βουλή  και να μην καλύπτονται από τον σημερινό μανδύα της συμμετοχής τους σε συνδυασμούς κομμάτων, διεφάνη από την ανακοίνωση-πρόκληση του DEB με αφορμή τη συμμετοχή -έστω και για τα προσχήματα- των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, βάζοντας χέρι ουσιαστικά στο κυβερνών κόμμα λέγοντας ότι άλλα συμφωνήσαμε και άλλα κάνετε.

Για να καταλάβετε πόσο σοβαρό αλλά και επικίνδυνο είναι το θέμα σας αναφέρω μόνο, ότι στις πρόσφατες εκλογές, το τουρκικό  προξενείο της Κομοτηνής, σχεδίασε  την μετακίνηση συγκεκριμένου αριθμού ψηφοφόρων από το ΣΥΡΙΖΑ στο Ποτάμι, για να πετύχουν την εκλογή των τριών μη χριστιανών βουλευτών στην Ροδόπη. 
 
 Δυστυχώς χειρίζονται εθνικά μας θέματα επικίνδυνοι άνθρωποι που δεν νοιάζονται για τα συμφέροντα του Έθνους, των Ελλήνων και της πατρίδας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------