Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Άγριος βιασμός νεαρής αριστερής αλληλέγγυας ακτιβίστριας υπέρ των «ανοικτών συνόρων» από ομάδα Σομαλών

091015 ITALIA1

Η νεαρή είχε αφιερώσει ένα μήνα από τη ζωή της για να βοηθήσει τους μετανάστες και οι συνάδελφοί της δήλωσαν ότι η αναφορά του εγκλήματος θα δημιουργούσε πρόβλημα στον αγώνα τους για έναν κόσμο χωρίς σύνορα.

Η ομάδα της ήταν σταθμευμένη μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας στο Ponte San Ludovico στην πόλη Ventimiglia, όταν συνέβη το έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές ιταλικές εφημερίδες La Stampa και Il Secolo XIX, ενώ αναφέρθηκε μετά και στη μεγάλη ιταλική εθνική εφημερίδα Corriere della Serra.

Ένα Σάββατο βράδυ, καθώς έπαιζε δυνατά η μουσική, η γυναίκα παγιδεύτηκε σε ένα ντους που είχε στηθεί κοντά στο στρατόπεδο. από μια συμμορία Αφρικανών Σομαλών μεταναστών που την βίασαν άγρια στα ντούς, ενώ οι κραυγές για βοήθεια, δεν ακούστηκαν λόγω της δυνατής μουσικής, σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές ιταλικές εφημερίδες La Stampa και Il Secolo XIX, ενώ αναφέρθηκε μετά και στη μεγάλη ιταλική εθνική εφημερίδα Corriere della Serra.


Η La Stampa αναφέρει ότι η γυναίκα, περίπου 30 ετών, θα είχε αναφέρει αμέσως το φρικτό έγκλημα που διεπράχθη, εάν οι αριστεροί ακτιβιστές σύντροφοι  της, δεν την έπειθαν ότι αν διέρρεε το περιστατικό, θα μπορούσε να βλάψει τα σχέδια τους για ένα κόσμο χωρίς σύνορα. 

Χθες, ένας Σουδανός που ζητεί άσυλο, ο 20χρονος Osman Suliman, ο οποίος ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για μόλις πέντε μήνες, εμφανίστηκε σε βρετανικό δικαστήριο, όπου του αποδόθηκε η κατηγορία για το βιασμό μιας γυναίκας στο Nottingham το περασμένο Σαββατοκύριακο, αναφέρει η Nottingham Post..

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------