Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Εργοδοτικές αυθαιρεσίες με απολύσεις, μειώσεις μισθών και μη καταβολή δεδουλευμένων με την ανοχή των πρόθυμων της ΕΣΗΕΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ιδιοκτησιας των ΜΜΕ
Αποτέλεσμα εικόνας για ιδιοκτησιας των ΜΜΕΒαριά ονόματα  της ιδιοκτησίας των ΜΜΕ, δεσπόζουν και σε λίστες υποθέσεων (εξοπλιστικά, ταμιευτήριο κλπ) και οδηγούνται σε εκκαθάριση από την Δικαιοσύνη.
Το πάρτι όμως της διαπλοκής καλά κρατεί.  Σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, η εργοδοτική ασυδοσία, με όπλο τις μνημονιακές  πολιτικές δεν αφήνει τίποτα όρθιο με απολύσεις εργαζομένων, απλήρωτους,  και  ανασφάλιστους.
- Στο MEGA πραγματοποιείται στις 3 το μεσημέρι, γενική συνέλευση εργαζομένων, μετά την ανακοίνωση για νέες μειώσεις  μισθών και άλλα που ακολουθούν.
- Στο ΔΟΛ από χθες χρωστούν στους εργαζόμενους άλλους δύο μισθούς και αυτούς κουτσουρεμένους.
- Στον ΠΗΓΑΣΟ δεν φτάνει που χρωστάνε  δύο μισθούς πετσοκομμένους, άρχισαν απολύσεις..
και στην Ημερησία.
-Στο STAR και στη REAL τις μειώσεις εδώ τις έκαναν γαργάρα και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων.
- Εφημερίδες χωρίς συντάκτες και με ύλη που θα «μαγειρεύεται» σε newsrooms εργολάβων, είναι το σχέδιο που βάζουν μπροστά εκδότες και καναλάρχες για ενημέρωση - φασόν. Πρεμιέρα ήταν η πρακτική που ξεκίνησε από τον «Ελεύθερο Τύπο». Άρχισε με τους αθλητικούς συντάκτες και ακολούθησαν  απολύσεις και κολοβές αποζημιώσεις με γραμμάτια.
- Προκαλεί  το θράσος Λιακουνάκου, που  με ανακοίνωση  του, θυμήθηκε ξαφνικά  να επικαλεστεί  τους εργαζόμενους των εταιριών του, για να εξασφαλίσει ευνοϊκή απόφαση. Δεν δίστασε όμως να προχωρήσει  σε  αίτηση πτώχευσης για το «Κέρδος» , ώστε  να γλυτώσει όσα οφείλει στους δημοσιογράφους, με  το Δικαστήριο όμως  να απορρίπτει, το αίτημα του, επειδή οι συνάδελφοι είναι απλήρωτοι από τις  αρχές του 2013..!
- Στον ALPHA και στον ANT1, αντιμέτωποι με εργοδοτικό bullying, οι συνάδελφοι υποχρεώθηκαν , να υπογράψουν νέες μειώσεις στις αποδοχές τους, έστω και αν πληρώνουν κι ένα  μισθό το χρόνο οδοιπορικά για το δρόμο του Μπόμπολα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------