Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πραγματική εθνοκτόνα αριστερά

Αυτή είναι  η αριστερά σήμερα. Δεν υπάρχει άλλη αριστερά.
Με αφορμή τις πανελλαδικές στατιστικές αναλύσεις και μελέτες, οι οποίες έδειξαν πως τα μισά παιδιά στη χώρα μας φοβούνται για την επόμενη μέρα πως δεν θα έχουν φαγητό, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θεόδωρος Τουλγαρίδης, αποκάλυψε μιλώντας στο PatrasTimes.gr πως στην Πάτρα περίπου 1000 Ελληνόπουλα δεν έχουν καθημερινό φαγητό. - Τα παιδιά που πεινάνε κάνουν περισσότερες απουσίες από το σχολείο ή διακόπτουν τη φοίτηση - Μία στις τρεις Ελληνικές οικογένειες ζει σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού

Η αθλιότητα εξαπλώνεται σχεδόν παντού.

Ένα ελληνικό παράδοξο σημειώθηκε το Σάββατο στον Πειραιά όπου πραγματοποιήθηκε διαδήλωση ενάντια στην παραχώρηση εκτάσεων που ανήκουν στο Δημόσιο στην εταιρία Cosco, από διάφορους φορείς.

Συγκεκριμένα στη διαδήλωση συμμετείχαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα και Ελένη Σταματάκη. Αμφότερες ως βουλευτές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν υπέρ της ιδιωτικοποίηση του λιμανιού στην βουλή και την επομένη διαμαρτύρονται για αυτό που ψήφισαν κοροϊδεύοντας τον Ελληνικό λαό.




Τα ράφια των φαρμακείων παραμένουν άδεια από εμβόλια «πρώτης γραμμής», με αποτέλεσμα οι παιδίατροι να αναγκάζονται να καταφεύγουν σε διάφορα τεχνάσματα σε μία προσπάθεια να μην ακυρωθεί στην πράξη το Εθνικό Εμβολιαστικό Πρόγραμμα.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------