Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ICTVC 2016 | 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας


Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας που θα πραγματοποιηθεί στις 5-9 Ιουλίου 2016 στην Θεσσαλονίκη στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας (ICTVC) επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στις 5-9 Ιουλίου 2016 με μια σειρά εργαστηρίων και εκθέσεων, με κύριο θέμα του συνεδρίου το εξής:”Συζητώντας για τις προτεραιότητες | Ανάπτυξη ενός πεδίου” / “Discussing priorities | Developing a field“.

Έως τη 1η Μαρτίου του 2016, το κόστος ανέρχεται στα 120 €, και υπάρχει ειδική έκπτωση 50% για φοιτητές και ανέργους, με υπόδειξη της αντίστοιχης κάρτας ή εγγράφου.

Υπενθυμίζουμε πως έως τις 31 Οκτωβρίου 2015, το ICTVC 2016 υποδέχεται και προσκαλεί όποιον θέλει να συμμετάσχει ως ομιλητής στο συνέδριο, είτε για να πραγματοποιήσει μια παρουσίαση/διάλεξη, είτε για να λάβει μέρος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, να αποστείλει στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά τη δήλωση συμμετοχής του συνοδευόμενη από:

  • μια γραπτή επεξηγηματική περίληψη της παρουσίασης (300 λέξεων που να αντιστοιχεί σε 25 λεπτά χρόνου παρουσίασης),
  • ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα 100 λέξεων.
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε συζήτηση ανοιχτής τραπέζης, θα πρέπει να στείλουν μια συνοδευτική επιστολή με παρουσίαση του επιλεγμένου θέματος και των συμμετεχόντων που θα πρέπει να λάβουν μέρος. Θα προτιμηθούν οι ολοκληρωμένες προτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και το ανοιχτό κάλεσμα προς ομιλητές, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------